• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Autec-VLT 30 jaar passie voor automotive

Vandaag, maandag 30 oktober, bestaat Autec-VLT  30 jaar en is vanaf de oprichting in 1987 één van de  toonaangevende leveranciers van automotive equipment.  Duurzaamheid, innovatie en passie voor automotive staan vanaf de oprichting centraal om de klanten optimaal te bedienen. Het jubileumjaar van Autec-VLT staat dan ook vooral in teken van de klanten. Tot en met 6 oktober maakten de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur kans op het winnen van een arrangement naar de Formule 1 van Abu Dhabi. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en hebben alle winnaars de prijs in ontvangst genomen. 

Winnaars

De winnaars zijn;

  • André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo (Den Bosch),
  • Bob Burks, Operationeel Manager en Willem Thijssen, Vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke Nooteboom Groep),
  • Mark en Willem van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen BV (Hilvarenbeek e.o.),
  • Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong (Ruinen),
  • Edwin Meijers, Aftersales Manager van Smeets Autogroep (Limburg),
  • Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers (Den Haag).


Bezoek innovatieve VLTest voertuigentestlocatie Dubai

In het weekend van 25-26 november bezoeken de winnaars de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Autec-VLT 30 jaar

In de afgelopen 30 jaar heeft Autec-VLT zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van automotive equipment met onder andere een assortiment van circa 200 verschillende hefbruggen voor lichte- en zware voertuigen en een  compleet en innovatief assortiment aan APK1 en APK2 equipment. Vanaf de start was Autec -VLT overtuigd van de kwaliteit hefbruggen die geleverd en geïnstalleerd werden.  Het vertrouwen in de kwaliteit wordt onderstreept met de unieke garantie die Autec-VLT geeft;  tot 10 jaar garantie op alle nieuwe hefbruggen en nieuwe remmentestbanken en tot  7 jaar garantie op alle nieuwe emissiemeetapparatuur. Met het complete en gespecialiseerde assortiment aan automotive equipment van Autec-VLT kan er voor elke specifieke werkplaatssituatie het grootste rendement aangeboden worden, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.

 

Publicatiedatum: 30 oktober 2017

Terug