• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Autec-VLT lanceert innovatieve schaarhefbruggen tijdens de Werkplaats Vakdagen

Van 26 tot en met 28 september vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT in Montfoort plaats. Tijdens de Werkplaats Vakdagen worden de innovatieve in- en opbouw schaarhefbruggen gelanceerd. Naast deze primeur vinden er demonstraties plaats van 20 verschillende soorten hefbruggen, remmentestbanken en de nieuwste generatie roetmeters. In een kort tijdsbestek kan het juiste beeld verkregen worden, hoe men de eigen werkplaats nog verder optimaliseert voor nu en in de toekomst. Daarnaast staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire beursaanbiedingen en maken bezoekers dubbel kans op het winnen van een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Doorlopend wordt de documentaire “De Autovakmannen” vertoont. De ervaren Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de Werkplaats Vakdagen zijn geopend van 14:00 tot 21:00 uur.


Primeur: innovatieve serie wielvrije in- en opbouw schaarhefbruggen

Tijdens de Werkplaats Vakdagen vindt de lancering plaats van een nieuwe serie wielvrije in- en opbouw schaarhefbruggen.  Met een gegalvaniseerd bodemframe, de nieuwste bedieningstechniek voor ongeëvenaard synchroon heffen en de hoogste hefhoogte momenteel verkrijgbaar in de markt, een absolute primeur op het gebied van heffen. De vernieuwde constructie zorgt voor een zeer stabiele hefbrug. Vanwege de toename in lengte van personenwagens, beschikt de schaarhefbrug standaard over langere opnametafels. De schaarhefbrug is leverbaar in 3,2 – 3,6  en 4 ton en is voorzien van uitschuifstukken of flaps. Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen de bezoekers zelf de schaarhefbrug testen en de unieke eigenschappen ervaren.


Beursaanbiedingen

Bezoekers kunnen direct besparen op de aanschafkosten en profiteren van de vele beursaanbiedingen. Tijdens de Werkplaats Vakdagen zijn verschillende hefbruggen en APK apparatuur extra scherp geprijsd. Ook de primeur, de ASLP3208 / 3608 opbouw schaarhefbrug, wordt tijdens de Werkplaats Vakdagen met een extra scherpe introductieprijs gelanceerd.


Dubbel kans op het winnen van  een arrangement Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi

Alle bezoekers maken automatisch kans om een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi te winnen. Dit geweldige arrangement wordt onder alle bezoekers van de Werkplaats Vakdagen verloot. Daarnaast maken ook nog eens alle kopers van hefbruggen, remmentestbanken en/of emissiemeetapparatuur automatisch kans op het winnen van een arrangement.

 

Test 20 verschillende soorten hefbruggen in 1 ruimte

In 1 ruimte kunnen inbouw – en opbouw schaarhefbruggen, stempel hefbruggen, 2- en 4- koloms hefbruggen en mobiele hefkolommen werkend met elkaar vergeleken worden. Bezoekers kunnen het complete aanbod zelf testen en ervaren wat in hun specifieke situatie het grootste rendement biedt, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.

 

Haal meer uit het APK tarief!

Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen bezoekers zelf de nieuwe standaard testen op het gebied van APK2 remmentestbanken; van een platenbank en caravantestbank tot complete keurstraat.Maximaal rendement kan worden behaald door bij binnenkomst van een voertuig snel de juiste diagnose te stellen met de zogeheten APK teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor- en een resonantietester. Hiermee kan elke garagist zijn serviceniveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen gerealiseerd worden. Een moderne APK teststraat verhoogt service en efficiency.


Roetmeter met 100 keer grotere meetnauwkeurigheid

Bezoekers kunnen de 100 keer grotere meetnauwkeurigheid ervaren van de nieuwste generatie Autest emissie apparatuur MS920 en MS921 roetmeters. Dankzij deze hoge nauwkeurigheid is het mogelijk om te constateren of het roetfilter aanwezig is en of het goed werkt. Met deze nieuwe generatie diagnose apparatuur is de werkplaats klaar voor de toekomst om Euro 6 te kunnen meten.


De Autovakmannen

Tijdens de Werkplaats Vakdagen wordt doorlopend de documentaire “De Autovakmannen” vertoont. (H)erkenning voor het werk in de automotive branche en tevens een spiegel voor iedereen die met passie zijn werk uitvoert. Een realistisch beeld van de automotive branche van vandaag, waarbij innovaties zich elke dag sneller opvolgen en medewerkers hun kennis en kunde continu blijven ontwikkelen. Kortom stil zitten is geen optie, want de zaak moet blijven rollen.

Alle informatie over de vakbeurs is terug te vinden op: autec-vlt.nl/vakdagen


Publicatiedatum: 8 september 2017

 

Terug