• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Autobedrijf de Jong vierde winnaar “Abu Dhabi actie 2017”

In het kader van 30 jaar Autec-VLT verloot Autec-VLT arrangementen naar de Formule 1 van Abu Dhabi onder de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en of emissiemeetapparatuur. Inmiddels is nu ook de vierde winnaar bekend. De vierde winnaar is:

Dhr. Eddy de Jong, DGA  Autobedrijf de Jong, Ruinen

Eddy de Jong reageerde enthousiast op het bericht dat ze gewonnen hadden. “Ik was al erg blij met de gekozen inrichting voor ons nieuwe pand, waarbij ik mijn klanten een onderscheidende  service kan bieden met de investering in onder andere een nieuwe ondersteltester. Nu hebben we ook nog een arrangement naar Abu Dhabi gewonnen. Tranen in de ogen van blijdschap van mijn zoon bij het horen dat wij ook één van de winnaars zijn!”, aldus Eddy de Jong. Eind juni investeerde Autobedrijf de Jong in een complete inrichting met onder andere hefbruggen, hefbrugkriks en een complete APK teststraat inclusief VLTest remmentestbank met ondersteltester.

De laastste 2 “pole positions” voor Abu Dhabi tijdens de Werkplaats Vakdagen!

Van 26 tot en met 28 september vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT in Montfoort plaats. Tijdens de Werkplaats Vakdagen worden de innovatieve in- en opbouw schaarhefbruggen gelanceerd. Naast deze primeur staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire beursaanbiedingen en maken bezoekers dubbel kans op het winnen van een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Alle informatie over de vakbeurs is terug te vinden op: autec-vlt.nl/vakdagen.

 

Publicatiedatum: 15 september 2017

Terug