• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Iveco Schouten investeert in de toekomst met Autec-VLT

VLT remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem Na de overname door Schouten van de TSN vestiging te Alblasserdam is deze nieuwe vestiging van IVECO Schouten per 1 februari 2011 operationeel.Door jarenlange ervaring met en vertrouwen in de VLT apparatuur was het een logische keuze om de remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem van de vestiging in Ridderkerk mee te verhuizen naar Alblasserdam.

Na een eenvoudige bouwkundige aanpassing was het mogelijk om de VLT remmentestbank te integreren in de bestaande uitsparing, van het voormalige merk. Al met al een duurzame beslissing in de wetenschap dat de remmentestbanken van VLT een levensduur van ruim 20 jaar hebben!

Ook in de vestiging in Almkerk heeft de firma Schouten dit jaar gekozen voor een remmentestbank van VLT. Deze nieuwe remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem is ook weer gemonteerd in de bestaande uitsparing (zie foto).

“De jarenlange positieve ervaring met de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de VLT remmentestbanken en de uitstekende service van Autec-VLT heeft ons doen besluiten Autec-VLT wederom het vertrouwen te geven. Middels deze investeringen continueren wij onze goede samenwerking en kijken wij uit naar een toekomstige intensivering van deze samenwerking”, aldus Henri van Noorloos (After Sales Directeur, Iveco Schouten).

Naast de vestigingen in Alblasserdam en Almkerk ziet IVECO Schouten ook in de vestigingen in Tiel en Spijkenisse de toekomst met vertrouwen tegemoet met de reeds in gebruik zijnde remmentestapparatuur van VLT. De remmentestbanken van VLT staan sinds jaar-en-dag in de markt bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Met een moderne VLT remmentestbank met een vooruitstrevend, geïntegreerd asliftsysteem, eventueel gecombineerd met het VLT Brake Data testprogramma, biedt Autec-VLT dé oplossing in het efficiëntie vraagstuk op de keurstraat in de werkplaats!

 

Datum bericht: 08-12-2011

Terug