• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Verzilver de mogelijkheden in de aftersales markt

Hoe ziet de toekomstige dienstverlening van de werkplaats eruit? Gaat men uitbreiden met een schade afdeling? Specialiseert men zich in onderhoud van oudere voertuigen en hoogwaardige APK service? Of gaat men de garage toekomstbestendig maken voor het onderhoud en reparatie aan de steeds groter wordende voertuigen?  Elk vraagstuk wordt door de werkplaats experts van Autec-VLT vanuit verschillend perspectief bekeken en resulteert in oplossingen op maat met gegarandeerd de laagste exploitatiekosten, de hoogste capaciteit per vierkante meter en de grootste bewegingsvrijheid. Er is voor elke situatie een hefbrug op maat. Het stellen van de juiste vragen resulteert in oplossingen die naadloos aansluiten bij iedere unieke dienstverlening. Bij aanschaf van nieuwe  apparatuur is het van belang om te kijken wat men ermee wil of kan gaan doen, nu en in de toekomst. Dat verstaat Autec-VLT onder slim investeren.

Werkplaats Vakdagen Autec-VLT Montfoort

Van 20 tot en met 22 maart vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT plaats in Montfoort. De vakdagen staan in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van 20 verschillende modellen hefbruggen en uiteenlopende APK apparatuur van de nieuwste generatie emissie apparatuur tot platenbank en remmentest diagnose banken voor voertuigen en aanhangwagens/caravans. Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. Daarnaast staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire aanbiedingen en maken bezoekers van de Werkplaats Vakdagen kans op het winnen van een hefbrug. De ervaren Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de Werkplaats Vakdagen zijn geopend van 14:00 – 21:00 uur.

Win een hefbrug

Snelle beslissers kunnen  tijdens de Werkplaats Vakdagen gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen van 2 koloms- en  schaarhefbruggen tot een package deal voor een compleet APK2 starters pakket. De nieuwe carrosserieschaarhefbrug AC3304, wordt tijdens de Werkplaats Vakdagen met een scherpe introductieprijs gelanceerd. Daarnaast wordt onder alle bezoekers van de Werkplaats Vakdagen van dinsdag 20 maart tot en met donderdag 22 maart een hefbrug t.w.v.€ 2.995,- verloot.

Haal meer uit het APK tarief

Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen bezoekers zelf de nieuwe standaard testen op het gebied van APK remmentestbanken; van een platenbank en caravan testbank tot een complete APK teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor-  en resonantietester. Hiermee kan elke garagist zijn service niveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel de diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen op één werkdag gerealiseerd worden. Een moderne APK teststraat verhoogt service en efficiency.

Ervaar de flexibiliteit in heffen voor Truck en Trailer

Tijdens de Werkplaats Vakdagen wordt de bezoekers de unieke mogelijkheid geboden om zelf de flexibiliteit van mobiele hefkolommen te ervaren. Met een set hefkolommen voorzien van traverse en kingpin support kan men eenvoudig en snel een trailer heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar voor het heffen van trucks en trailers en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Met de scherpe lease tarieven zijn mobiele hefkolommen voor elke werkplaats binnen handbereik.

Mobiele hefkolommen Autec ATRH28040WL+AF               

Alle informatie over de Werkplaats Vakdagen is terug te vinden op: www.autec-vlt.nl/vakdagen.

 

Publicatiedatum: 8 maart 2018

Terug