• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Winnaars Formule 1 arrangement Abu Dhabi een unieke ervaring rijker

Werkbezoek VLTest-locatie Dubai november 2017

Van 23 t/m 28 november was het zover dat de delegatie aan winnaars van de 30 jarige jubileum actie van Autec-VLT  de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi van dichtbij gingen meemaken. Alle winnaars geven unaniem aan dat ze genoten hebben van de bijzondere reis en terugkijken op een super weekend met mooie en unieke ervaringen. Ook het werkbezoek aan de spiksplinternieuwe VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar zes volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten te zien zijn, werd als zeer interessant ervaren. Hiermee kregen de winnaars een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur per straat gekeurd worden. De totale capaciteit van de voertuigentestlocatie met 6 keurstraten bedraagt 180.000 keuringen per jaar gebaseerd op een 8 urige werkdag met 240 werkbare dagen per jaar (ongeveer 75% bezettingsgraad) . Een hele ervaring om te zien, hoe keuringen in een land als Dubai uitgevoerd worden en hoe de complete infrastructuur rondom het onderhouden van voertuigen ingericht is”, aldus een van de aanwezigen.


Winnaars

De winnaars die afgelopen weekend het Formule 1 spektakel in Abu Dhabi van dichtbij beleefd hebben en het werkbezoek gebracht hebben aan de VLTest locatie in Dubai , zijn;

  • André Hobo, DGA van APK en Autoservice Hobo, (Den Bosch)
  • Bob Burks, operationeel manager en Willem Thijssen, vestigingsmanager van Nooteboom Trailer Service te Zwijndrecht (onderdeel van Koninklijke NooteboomGroep),
  • Mark en Piet van Abeelen, DGA’s van Van Abeelen Keuringen V, (Hilvarenbeek e.o.)
  • Eddy de Jong (DGA) en Jesse de Jong, van Autobedrijf de Jong, (Ruinen)
  • Edwin Meijers, Aftersales manager van Smeets Autogroep,(Limburg)
  • Raymond Schuchmann, DGA van Autobedrijf Curvers (Den Haag).
  • Vergezeld door Michiel van der Eijk (Manager segment > 5 ton) en Pim Pijper (Manager segment < 5 ton) namens Autec-VLT die een helaas op het laatste moment verhinderde  winnaar hebben vervangen.

 

Autec-VLT 30 jaar

In de afgelopen 30 jaar heeft Autec-VLT zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier van automotive equipment met onder andere een assortiment van circa 200 verschillende hefbruggen voor lichte- en zware voertuigen en een  compleet en innovatief assortiment aan APK1 en APK2 equipment. Vanaf de start was Autec -VLT overtuigd van de kwaliteit hefbruggen die geleverd en geïnstalleerd werden.  Het vertrouwen in de kwaliteit wordt onderstreept met de unieke garantie die Autec-VLT geeft;  tot 10 jaar garantie op alle nieuwe hefbruggen en nieuwe remmentestbanken en tot  7 jaar garantie op alle nieuwe emissiemeetapparatuur. Met het complete en gespecialiseerde assortiment aan automotive equipment van Autec-VLT kan er voor elke specifieke werkplaatssituatie het grootste rendement aangeboden worden, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.

 

Publicatie: 1 december 2017

Terug