• E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Werkplaats Vakdagen 20-22 maart 2018

 

Van 20 tot en met 22 maart as vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT in Montfoort plaats. Tijdens de Werkplaats Vakdagen vinden demonstraties plaats van 20 verschillende modellen hefbruggen, remmentestbanken en de nieuwste generatie roetmeters.

In een kort tijdsbestek kan het juiste beeld verkregen worden, hoe men de eigen werkplaats nog verder optimaliseert voor nu en in de toekomst. Daarnaast staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire beursaanbiedingen en maken bezoekers kans op het winnen van een hefbrug t.w.v. € 2.995,-!

De ervaren Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om u te inspireren. De deuren van de Werkplaats Vakdagen zijn geopend van 14:00 tot 21:00 uur.

Meld u aan en win een hefbrug!

 

Download hier de beursaanbiedingen

 

Download hier de lease aanbieding draadloze mobiele hefkolommen

 

  1. Bezoek de Werkplaats Vakdagen en win een hefbrug t.w.v. € 2.995,-
  2. Bespaar maximaal en profiteer van de beursaanbiedingen.
  3. Test en vergelijk 20 verschillende modellen hefbruggen in 1 ruimte werkend bij elkaar.
  4. Test het meest complete en innovatieve aanbod remmentest oplossingen.
  5. Ervaar de 100x grotere nauwkeurigheid van de nieuwste generatie emissie apparatuur.

 


Onder alle bezoekers van de Werkplaats Vakdagen verloten wij een hefbrug
t.w.v. € 2.995,-. Meld u snel aan en maak kans op het winnen van de hefbrug.


Beursaanbiedingen
U kan direct besparen op de aanschafkosten en profiteren van de vele beursaanbiedingen. Tijdens de Werkplaats Vakdagen zijn verschillende hefbruggen en APK apparatuur extra scherp geprijsd. Ook de nieuwe en innovatieve carrosserie schaarhefbruggen, de AC3304/AC3504/AC3504TWIN worden tijdens de Werkplaats Vakdagen tegen een extra scherpe introductieprijs aangeboden.


Test en vergelijk 20 verschillende modellen hefbruggen in 1 ruimte

Autec 2-koloms hefbruggen

In 1 ruimte kunnen in- en opbouw wielvrije en rijbanen schaarhefbruggen, wielvrije- en rijbanen stempel hefbruggen, 2- en 4- kolomshefbruggen en mobiele hefkolommen werkend met elkaar vergeleken worden. U kan het complete aanbod zelf testen en ervaren wat in uw specifieke situatie het grootste rendement biedt, rekening houdend met o.a. flexibele gebruiksmogelijkheden, kostenefficiency en duurzaamheid.


Haal meer uit het APK tarief!

Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen bezoekers zelf de nieuwe standaard testen ophet gebied van APK2 remmentestbanken; van een platenbank en caravantestbank tot complete keurstraat. Maximaal rendement kan worden behaald door bij binnenkomst van een voertuig snel de juiste diagnose te stellen met de APK teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor- en een resonantietester. Hiermee kan elke garagist zijn serviceniveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen gerealiseerd worden. Een moderne APK teststraat verhoogt service en efficiency.


Roetmeter met 100 keer grotere meetnauwkeurigheid

U kan de 100 keer grotere meetnauwkeurigheid ervaren van de nieuwste generatie Autest emissie apparatuur MS920 en MS921 roetmeters. Dankzij deze hoge nauwkeurigheid is het mogelijk om te constateren of het roetfilter aanwezig is en of het goed werkt. Met deze nieuwe generatie diagnose apparatuur is de werkplaats klaar voor de toekomst om Euro 6 te kunnen meten.

 


Ervaar de flexibiliteit in heffen voor Truck en Trailer

Tijdens de werkplaats vakdagen kunt u zelf de flexibiliteit van mobiele hefkolommen ervaren door zelf eenvoudig en snel zowel een truck als ook een trailer te heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Met de scherpe lease tarieven zijn mobiele hefkolommen voor elke werkplaats binnen handbereik.


Wij ontmoeten u graag op één van de Werkplaats Vakdagen!

Dinsdag 20 maart      : 14.00 – 21.00 uur 
Woensdag 21 maart  : 14.00 – 21.00 uur 
Donderdag 22 maart : 14.00 – 21.00 uur 

Adres : Vlasakker 11, 3417 XT Montfoort (U)
Tel.nr : +31 (0)348-477000

Aanmelden? Hoeft niet maar mag wel. Klik hier.