De oplossingen om een flexibele truckwerkplaats te creëren zijn: Mobiele hefkolommen, put- en versnellingsbakkriks, remmentestbanken voor in bestaande sparingen en spelingsdetectoren.

 

Mobiele hefkolommen

Door middel van mobiele hefkolommen kunnen veel verschillende soorten voertuigen geheven worden. Het is dé flexibele oplossing voor het heffen van trucks, trailers en bussen. De hefkolommen zijn direct uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar tegen scherpe leasetarieven. Lees hier verder hoe onder andere mobiele hefkolommen zorgen voor een flexibele werkplaats.

Mobiele hefkolommen


Put- en versnellingsbakkriks

Om vrachtwagens eenvoudig wielvrij te heffen op de put kan een putkrik geïnstalleerd worden met 15.000 tot 30.000 kg hefvermogen. De versnellingsbakkrik biedt hulp door de versnellingsbak te liften tijdens reparaties. Lees hier verder over de put- of versnellingsbakkriks of bekijk hier direct de productspecificaties.

 

Remmentestbank voor in bestaande sparingen

Eenvoudig, snel en kostenbesparend zijn de sleutelwoorden die de remmentestbank voor in bestaande sparingen omschrijven. Doordat er geen hak- of breekwerk in de grond hoeft plaats te vinden wordt de installatie snel verricht. Het geïntegreerde asliftsysteem zorgt voor snelle metingen. Lees hier verder over de remmentestbank of bekijk hier direct de productspecificaties.

 

Spelingsdetectoren

De spelingsdetectoren van VLT meten speling in de wielophanging en voldoen ruim aan de gestelde eisen van de nieuwe APK1-wetgeving die aankomende jaren in werking zal treden. Lees hier verder over de spelingsdetectoren van VLT of ga direct naar een overzicht van de spelingsdetectoren.


Lees hier verder voor meer informatie en filmpjes over de flexibele werkplaats. 

Remmentestbank in bestaande sparingen