Publicatiedatum: 28 oktober 2019

Autec en VLT vanaf 1 januari 2020 twee zelfstandige organisaties!

Vanaf 1 januari 2020 zullen Autec en VLT als twee gespecialiseerde bedrijven doorgaan. Het productprogramma van Autec uit Montfoort (NL) zal vanaf dan bestaan uit +/- 200 verschillende modellen hefbruggen, hefbrugkriks en putkriks. Het productprogramma van VLT uit Etten-Leur (NL) zal vanaf dan bestaan remmentestbanken, spelingsdetectoren, ophangingstesters en emissieapparatuur. De gegeven service commitments, garanties en onderhoudscontracten zullen onverminderd doorlopen ondanks deze bedrijfssplitsing.

 

Overname Van Leeuwen Test Systems bv door Theo van Leeuwen

De splitsing van Autec en VLT is een logisch gevolg van de overname die 4 september 2018 is gedaan door Theo van Leeuwen (directeur Autec-VLT en Van Leeuwen Test Group). Om de constante drive tot kwaliteitsverbetering te borgen hebben wij besloten de hefbrug versus APK apparatuur activiteiten te splitsen.

 

Huidige klanten merken weinig van de splitsing

Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u als klant weinig van de splitsing gaat merken; hooguit gaat u ons streven naar de eerder genoemde kwaliteitsverbeteringen en de borging hiervan voelen en proeven. Zoals u wellicht weet hadden wij al een aparte technische dienst voor hefbruggen alsook voor APK apparatuur. Dus de technici die bij u over de vloer komen, veranderen niet. De contactgegevens van beide bedrijven veranderen wel.

 

Autec gaat terug naar haar oorsprong

Autec heeft een weloverwogen keuze gemaakt hoe haar klanten de beste service en prijs-kwaliteitsverhouding geboden kan worden. Door verder te gaan als hefbrugspecialist is Autec in staat om specialistisch advies te geven en tevens de prijs marktconform te houden. Zowel op het gebied van routingsadvies als toekomstvoorbereiding is Autec een waardevolle werkplaatspartner voor bedrijven in de mobiliteitsbranche. Het grote voordeel van specialist zijn is dat verregaande deskundige advies en service geboden en verwacht kan worden.

 

VLT wordt duurzame APK partner

De producten van VLT worden gezien als de duurzaamste in de markt. Regelmatig worden VLT remmentestbanken zelfs 35 jaar oud. VLT staat daarom in voor haar producten die zich kenmerken door top kwaliteit met de laagste Total Cost of Ownership (TCO). De directe investering in kwaliteitsapparatuur is hoog, maar vanwege de lange levensduur zijn de kosten op lange termijn het laagst (ook nagenoeg geen down-time). Bij aankoop van VLT apparatuur is men verzekerd van hoge bedrijfszekerheid en optimale service.