Hefbruggen occasions

Autec-VLT is onder andere specialist op het gebied van hefbruggen. Wij bieden een hefoplossing op maat voor o.a. personenvoertuigen, vrachtwagens, opleggers en aanhangers met een gewicht van 2.500 kg t/m 68.000 kg. De hefbruggen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. 

Lees meer

Remmentest- en diagnosebanken occasions

De remmentest- en diagnoseapparatuur van Autec-VLT varieert van VLT rollen remmentestbanken tot VLT Brake Data software. Geschikt voor gemotoriseerde tweewielers, caravan/aanhangwagens, personen- en bestelwagens alsmede alle commerciële voertuigen. VLT staat wereldwijd bekend om de bewezen degelijkheid, bedrijfszekerheid en kwaliteit en is een door de markt erkend product als de beste in haar soort.

Lees meer

Emissie apparatuur occasions

Wij bieden bewezen kwaliteit emissieapparatuur voor zowel APK1 als APK2. Onder emissieapparatuur vallen de producten: 4-gas uitlaatgastester, roetmeter, nulemissiekast, scantool, toerentalmeter en koplampafstelapparatuur. Deze apparaten zijn van hoge kwaliteit waardoor de levensduur lang is. Door deze lange levensduur worden de laagste exploitatiekosten bereikt. 

Lees meer