Missie
Autec-VLT neemt haar verantwoordelijk in de mobiliteitsbranche door het ontwikkelen, adviseren en leveren van equipment en diensten om technici op een verantwoorde, ergonomische en efficiënte wijze te laten heffen, meten en testen, waardoor de service  aan het voertuig kan worden geborgd en het milieu ontzien.

Visie
Dat alle automotive-technici op een veilige en verantwoorde wijze hun bijdrage kunnen leveren aan de mobiliteit in de wereld.

Kernwaarden
Bij Autec-VLT werken wij vanuit onze kernwaarden. Deze kernwaarden dragen wij dagelijks uit bij het uitvoeren van onze werkzaamheden vanuit de wil om te winnen voor de klant en de klant van de klant.


De Autec-VLT kernwaarden zijn:

Passie
Bij Autec-VLT werken wij  van uit het hart met de wil om te winnen voor de klant en de klant van de klant. Deze passie is zichtbaar, voelbaar en tastbaar in het contact met Autec-VLT. Medewerkers van Autec-VLT denken en dromen in de producten en services van de organisatie.

Innovatief
De producten van Autec-VLT kenmerken zich door een hoge productiviteit tot wel 3 keer sneller dan marktconform. De markt erkent het hoge niveau van meet- en testoplossingen. Met de slimme oplossingen van Autec-VLT kan er meer rendement per m2 gerealiseerd worden in elke werkplaatssituatie.

Duurzaam
Alle producten zijn van degelijke kwaliteit. Bij remmentestbanken zelfs een levensduur van langer dan 20 jaar. Gegarandeerd de laagste exploitatiekosten door de lange levensduur, weinig uitval en laag energieverbruik van de automotive equipment.

Ontzorgen
Wij ontzorgen onze klant met een breed en diep assortiment aan automotive equipment, inrichtingsadvies en besparingsadvies op maat. Daarnaast leveren wij complete nazorg met een eigen onderhoudsdienst en APK keuringen van automotive equipment.