Autec-VLT is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. Het assortiment bevat Autec hefbruggen, VLT remmentestbanken, Autest emissieapparatuur en aftersales services. Bewezen degelijkheid, bedrijfszekerheid en topkwaliteit zijn speerpunten van onze producten.

De filosofie van Autec-VLT is gebaseerd op een klantgerichte benadering en verregaande samenwerking met specialistische productiebedrijven. Een werkwijze die in de auto-industrie al volledig is ingeburgerd. Een doordacht volume beleid en kwaliteit conform CE-normen, vormen de solide basis voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding die alle Autec-VLT producten kenmerkt. Wij zijn specialist in werkplaats apparatuur en geven als geen ander een objectief en specialistisch advies, dat volledig is toegesneden op ieders specifieke bedrijfssituatie, want slimmer investeren levert veel op. Autec-VLT biedt haar klanten inrichtingsadvies op maat tegen de laagste exploitatiekosten van werkplaatsapparatuur in de branche. Tot onze key doelgroep behoren dealer-, universele-, schade en herstel-, banden-, truck- en overheidsbedrijven.

Niet voor niets is Autec-VLT – zeker na de overname van de activiteiten van Van Leeuwen Techniek in 2001 en SUN Electric Nederland in 2002 – een belangrijke speler op het terrein van werkplaatsinrichting.


Hoog gekwalificeerde betrokken technici

Onze servicedienst heeft een landelijke dekking en kan hierdoor snel en efficiënt inspelen op het verrichten van o.a. preventief onderhoud, kalibratie, hercertificering en storingen. Onze technici hebben kennis van wat er in een werkplaats speelt en kunnen u hierdoor dan ook goede service verlenen. Om te waarborgen dat er veilig gewerkt wordt in uw werkplaats zijn onze technici VCA gecertificeerd.

  • Autec hefbruggen als ook andere merken hefbruggen
  • Autest platenbanken emissie apparatuur
  • VLT remmentest- en diagnosebanken en emissie apparatuur
  • SUN remmentestbanken en emissie apparatuur

Hefbrug keurmerk

Sinds 2008 hanteren wij een eigen hefbruggen keurmerk t.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend). En is Autec-VLT  één van de initiators van de interpretatie commissie hefbruggen keur tezamen met: Stertil en de RAI Vereniging keurmerk.

 

Hefbrug keurmerk       NMi keurmerk     ISO certificering

     

Showroom

Onze 800 m2 showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur of op afspraak.