Louwman Rotterdam - Autec-VLT richt grote werkplaats in

De Louwman Group heeft het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland geopend in Rotterdam-Zuid. Autec-VLT geselecteerd als werkplaatspartner mocht 29 hefbruggen en 2 van de modernste VLT teststraten installeren.
 

29 Autec hefbruggen in universele kleur

De 29 Autec hefbruggen bestaan uit negentien wielvrije schaarhefbruggen, zes 2-kolomshefbruggen met verschillende hefvermogens variërend van 3,2 tot 5 ton en vier 4-kolomshefbruggen. Waar Autec-VLT voornamelijk blauwe hefbruggen verkoopt, is de werkplaats op verzoek van Louwman compleet ingericht met donkergrijze hefbruggen.

 

Werkplaats uitgerust met het meest moderne equipment

Om de klanten op niveau te bedienen is de werkplaats uitgerust met het meest moderne equipment. Naast de hefbruggen heeft Louwman geïnvesteerd in de meest uitgebreide variant van remmentesten: Een complete teststraat bestaande uit een remmentestbank (met rolblokkering, 4x4 automatisch testen, asweegsysteem en volledig elektrische handrem-test), ondersteltester inclusief rammeltjestester en side slip meter die indicatie geeft of de auto uitgelijnd dient te worden. Op deze manier biedt Louwman service die verder gaat dan slechts de APK keuring en levert het bedrijf autoveiligheid. Dit alles is aangesloten op remmentestsoftware VLT Brake Data waardoor onder andere alle voorgaande remmentesten van het voertuig terug te zien zijn.

 

Voorbereid op de toekomst

Geheel in lijn met de kernwaarden en het ambitieniveau van Louwman Group is gekozen voor de meest duurzame vorm van nieuwbouw. Op deze manier is ook Autec-VLT als werkplaatspartner gekozen. De breedste remmentestbanken met veel opties zijn geleverd waardoor Louwman Rotterdam klaar is om allerlei soorten voertuigen te testen. De wielvrije hefbruggen zijn door middel van opklapbare platen (flaps) te verlengen en zo geschikt voor meerdere soorten voertuigen. De geïnstalleerde 4-kolomshefbruggen zijn voorzien van extra lange rijbanen en beschikken over een hefvermogen van 5 ton. De voertuigen die hiermee geheven kunnen worden variëren van kleine personenvoertuigen tot bestelwagens. Louwman is met deze moderne inrichting voorbereid op de toekomst!