Voor gemotoriseerde tweewielers

De remmentestbank- en diagnosebanken voor gemotoriseerde zijn geschikt voor het testen van remvertraging van motoren en scooters. Motoren met een maximaal gewicht van 1.500 kg kunnen getest worden op de remmentestbank. Alle meetresultaten worden getoond op het  beeldscherm of monitor. Optioneel zit er ook nog een wielweegsysteem op de remmentestbank.

Alle modellen

Voor personenwagens

De remmentest- en diagnosebanken voor personenwagens zijn betrouwbaar en aanwezig in meer dan 1.250 werkplaatsen in Nederland. Voertuigen met een asgewicht van maximaal 3.000 kg kunnen getest worden op deze remmentestbank. De resultaten worden getoond op de meegeleverde monitor of beeldscherm. Door de lange levensduur van de VLT remmentestbank worden de laagste exploitatiekosten bereikt. Daarnaast geeft een rollenremmentestbank een betrouwbaarder beeld van de remmen dan een platenbank.

Alle modellen

Voor vans/bestelwagens

Voor de zwaardere voertuigen zoals vans en bestelauto’s is er een aparte remmentestbank. Hierbij is de remmentestbank zelf groter en breder dan de remmentestbanken voor personenwagens. Daarnaast is het maximaal asgewicht wat gemeten kan worden van de bestelauto 5.000 kg. Zowel de snelheid als de betrouwbaarheid van de metingen zijn hoog.

Alle modellen

Complete teststraten

De complete teststraat is voorzien van een rollenremmentestbank, ondersteltester en pedaalkrachtmeter. Optioneel op deze complete teststraat zijn een snelspoortester of een rammeltjestester. De teststraat is uiterst geschikt om te gebruiken om snel informatie te verschaffen voor de APK, onderhoud of bij een gerichte klacht. Het printrapport wat verschaft wordt door de apparatuur kan snel met de klant doorgenomen worden. Dit verhoogt het serviceniveau van de garagist aanzienlijk en het advies is ook onderbouwd.

Alle modellen