Installatie monteur Hefbruggen

Hoe gaaf is het dat de monteurs van jouw klant weer veilig, prettig en efficiënt hun werk uit kunnen voeren op een nieuwe hefbrug, die jij geïnstalleerd hebt?

Kwaliteit staat voorop bij het installeren van hefbruggen. Met veel verschillende soorten hefbruggen en uitvoeringen is geen dag hetzelfde. Daarnaast werk je vrijwel elke dag bij een andere klant, wat het werk zeer afwisselend maakt. De nieuwe apparatuur installeer je op een perfecte manier en je bent trots op het eindresultaat. Je begint met installeren van kleine en eenvoudige bruggen voor personenvoertuigen onder begeleiding van een ervaren collega. Als je dat onder de knie hebt groei je door naar het zelfstandig installeren van hefbruggen die vrachtwagens tot 55 ton kunnen heffen.

Dit ben jij

Hoge klanttevredenheid behalen is jouw belangrijkste drijfveer. Jij bent immers het visitekaartje van Autec-VLT.  Je voelt je volledig verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert en je vindt het leuk om in contact te zijn met veel verschillende mensen.

Wat jij  verder nog in huis hebt

  • Aantoonbare technische kennis van mechanica, hydrauliek en pneumatiek/elektrisch schakelen of gelijkwaardig.
  • Ervaring met liftsystemen, affiniteit met de autobranche en/of ervaring in een soortgelijke buitenfunctie is een pre.
  • Woonachtig in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland (boven Rotterdam)


Jij verdient het allemaalEigen bus voor elke monteur

Het succes van jouw klant, de lach op hun gezicht door jouw werk, daar doe je het natuurlijk voor. Een bovengemiddeld salaris en een auto en een laptop van de zaak zijn voorbeelden van extra’s bij deze fulltime functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job ga jij je persoonlijk snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

Solliciteer nu eenvoudig!

Wij maken graag kennis met je! Upload je CV en geef een korte motivatie. Neem contact op met Jan Ruitenbeek (0348-477001 of j.ruitenbeek@autec-vlt.nl) voor inhoudelijke informatie betreffende de functie. Heb je vragen over het sollicitatieproces of Autec-VLT Automotive Equipment? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken via HRM@autec-vlt.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.