Management assistent / HRM

Bij Autec-VLT Automotive Equipment werken we vanuit het hart en de wil om te winnen, en om onze klanten te ontzorgen en te faciliteren met onze equipment en diensten.  Heb jij het regelen in de vingers en ben jij een kei in het ontzorgen? Je bent een gedreven, nauwkeurige en representatieve management assistent met een energieke en professionele uitstraling. Je ziet het werk liggen, bent servicegericht en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

 

Dit ben jij

Als Management assistent ontzorg jij de DGA in zijn dagelijkse werkzaamheden. Inkomende berichten en e-mails handel jij af, waarbij je rekening houdt met de urgentie en in staat bent de juiste prioriteiten te stellen. Agendabeheer en het inplannen van afspraken zijn een essentieel onderdeel van jouw functie. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen. Ook bereid je de MT-vergaderingen voor en zorg je voor de verslaglegging daarvan. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk en kun je prioriteiten stellen. Daarnaast ben je representatief, beheers je de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift en werk je proactief. Je hebt een brede scope, staat stevig in je schoenen en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit op HRM gebied, zoals beheer van personeelsdossiers,  voorbereiden en vastleggen van functionerings- en beoordelingsgesprekken, als ook werving en selectie. Ook het wagenparkbeheer valt onder jouw takenpakket. Je bent beschikbaar voor 32 uur. 

 

Wat jij verder nog in huis hebt

  • MBO+/HBO denk- en werkniveau.
  • Goede communicatieve vaardigheden, proactief, zelfstarter en motivator.
  • Stressbestendig, veerkrachtig, flexibele instelling en werkhouding.
  • Affiniteit met arbeidsrecht en sociale wetgeving is een pre.
  • Goede kennis van MS Office en gerelateerde pakketten.
  • Passend in ons professionele en gemotiveerde team.

 

Hebben we jouw getriggerd?

Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur ons je CV en motivatie. Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel mij op 0348 - 477001 of stuur je vraag naar j.ruitenbeek@autec-vlt.nl. Ik zie jouw reactie graag tegemoet.

Jan Ruitenbeek, Operationeel Manager.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.