Marketing- en communicatie medewerker

Dit ben jij

Jij bent een proactieve zelfstarter die klaar is voor een afwisselende en verantwoordelijke functie in de automotive branche. Hierbij organiseer jij ongeveer 5 beurzen per jaar, waaronder 2 huisbeurzen in onze showroom. Daarnaast houd jij je vooral bezig met de print media. Dit houdt in het adverteren in vakbladen, schrijven van persberichten voor vakbladen, bewaken van de huisstijl en het (laten) ontwerpen van flyers of ander drukwerk. Je werkt bij deze functie je eigen ideeën uit en krijgt veel ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen. Ook ondersteun je de online marketeer bij de werkzaamheden indien nodig. 

 

Wat jij verder nog in huis hebt

  • HBO marketing achtergrond
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Je weet hoe je de doelgroepen bereikt en enthousiasmeert
  • Je geniet van het werken in een dynamische omgeving, neemt graag initiatief én steekt de handen uit de mouwen
  • Ervaring in de automotive is een pré
  • Ervaring met DTP werkzaamheden is een pré
  • Kennis van Microsoft Office en Adobe CS (Photoshop, Indesign en Illustrator) is een pré

 

Jij verdient het allemaal

Een afwisselende baan zoals je nog niet eerder hebt gehad met uitdagingen waar je extra blij van wordt, daar doe je het natuurlijk voor. Een uitgebreid inwerkprogramma, persoonlijke begeleiding en coaching on the job binnen een ambitieuze werkomgeving zijn de extra’s van deze functie. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

 

Hebben we jouw getriggerd?

Inspireer ons met jouw persoonlijkheid, door het sollicitatieformulier rechts in te vullen. Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel Carlo Pravisani op 0348 – 477019 of stuur je vraag naar c.pravisani@autec-vlt.nl.