Service monteur hefbruggen

Hoe fijn is het dat keurmeesters in de autowerkplaats weer veilig, prettig en efficiënt hun werk kunnen uitvoeren doordat jij hun hefbruggen onderhouden, gekeurd of gerepareerd hebt?

Wij bieden een uitdagende functie aan in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland, waarbij geen dag hetzelfde is. Jouw taak is preventief onderhoud en/of een keuring uit te voeren aan verschillende soorten hefbruggen. Je werkt elke dag in een andere omgeving en rijdt rechtstreeks vanuit huis naar de klanten toe met je eigen bus. Mocht je er bij de klant niet uitkomen, kan je altijd je supervisor bellen die je dan helpt en op het juiste spoor zet. Na de uitgevoerde werkzaamheden merk je dat jouw klant weer tevreden met zijn apparatuur aan het werk is en ben je trots op het eindresultaat.


Dit ben jij

Hoge klanttevredenheid behalen is jouw belangrijkste drijfveer. Jij bent immers het visitekaartje van Autec-VLT. Jij legt de lat hoog en je gaat voor optimaal resultaat. Jij voelt je volledig verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert. Jij levert input om onze hoge kwaliteit en efficiency nog verder te optimaliseren. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent tegelijkertijd servicegericht.


Wat jij verder nog in huis hebt

  • Aantoonbare technische kennis van mechanica, hydrauliek en pneumatiek/elektrisch schakelen of gelijkwaardig;
  • Oplossingsgericht denken richting klanten en directe collega’s;
  • Affiniteit met de automotive branche en/of ervaring met APK 1 of 2 werkzaamheden is een pre;
  • Woonachtig in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland (boven Rotterdam);
  • Minimaal 32 uur per week en 4 dagen beschikbaar.


Jij verdient het allemaalEigen bus voor elke monteur

Het succes van jouw klant, de lach op hun gezicht door jouw werk, daar doe je het natuurlijk voor. Een bovengemiddeld salaris en een auto en een laptop van de zaak zijn voorbeelden van extra’s bij deze functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job ga jij je persoonlijk ook snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

Solliciteer nu eenvoudig!

Wij maken graag kennis met je! Upload je CV en geef een korte motivatie. Neem contact op met Jan Ruitenbeek (0348-477001 of j.ruitenbeek@autec-vlt.nl) voor inhoudelijke informatie betreffende de functie. Heb je vragen over het sollicitatieproces of Autec-VLT Automotive Equipment? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken via HRM@autec-vlt.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.