Voorgaande modellen wielvrije hefbruggen

Er zijn diverse soorten hefbruggen leverbaar waarmee een auto wielvrij geheven kan worden: 2-kolomshefbrug, schaarhefbrug of een stempelhefbrug. De wielvrije hefbrug is ideaal voor het uitvoeren van bodemwerkzaamheden, de halfjaarlijkse bandenwissel of wielservice. De 2-kolomshefbrug heft auto’s onder de krikpunten waardoor motor-, versnellingsbak- of uitlaatreparaties plaats kunnen vinden. De schaarhefbrug en stempelhefbrug nemen minder ruimte in beslag en zijn vooral geschikt voor wielwerkzaamheden of onderhoudsservice.

Lees meer

Voorgaande modellen rijbanen hefbruggen

De verschillende soorten rijbanen hefbruggen zijn: de 4-koloms hefbrug, de rijbanen schaarhefbrug of de stempelhefbrug. Door het beschikken over rijbanen zijn deze hefbrugsoorten geschikt als APK hefbrug. De rijbanen hefbrug biedt goede toegang over de gehele lengte van de onderkant van het voertuig voor reparaties of onderhoud. Afhankelijk van de klantwensen zijn veel verschillende soorten hefvermogens en rijbaanlengtes beschikbaar. De 4-kolomshefbrug en de schaarhefbrug kunnen uitgerust worden met een wielvrij hefsysteem of hefbrugkrik om voertuigen wielvrij te heffen.

Lees meer

Voorgaande modellen overige hefbruggen

De overige hefbruggen bestaan uit een carrosserie schaarhefbrug, bandenschaarhefbrug, heftruck hefbrug of caravan/ aanhangwagen/ camper hefbrug. De carrosserie- en bandenschaarhefbruggen zijn leverbaar met hefvermogens van 3.000 t/m 3.600 kg en te gebruiken voor carrosseriewerkzaamheden of een snelle bandenwissel. De heftruck-, caravan-, aanhangwagen en camperhefbruggen zijn speciaal ontworpen voor deze soort voertuigen en heffen voertuigen met een gewicht tot 11.000 kg. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden om deze speciale voertuigen te heffen.

Lees meer