5 GOEDE REDEN OM ONS TE BEZOEKEN

  • Kijk en vergelijk alle soorten hefbruggen. Deze zijn werkend naast elkaar te zien
  • Daag ons uit uw routing in rangeer tijd en interne verplaatsingen te optimaliseren
  • Profiteer van de spectaculaire beursaanbiedingen
  • Geniet van de verzorgde catering

De Equipment Vakdagen vinden plaats van 5 t/m 7 november 2019
van 14:00 – 21:00 uur in de 800m2 grote showroom in Montfoort.

Meld u hier vrijblijvend aan, dan houden wij rekening met uw komst!

 

Kijk en vergelijk

Kijk en vergelijk wat in uw unieke situatie de beste oplossing is met de meeste functionaliteiten en de laagste exploitatiekosten. Kies uit meer dan 200 verschillende modellen hefbruggen en daag de werkplaatsexperts van Autec-VLT uit om uw werkplaats nog verder te optimaliseren. Test direct live in onze showroom de functionaliteiten die het best bij u passen en u het hoogste rendement geven. Zo bent u zeker van een goede keus.

 

Daag ons uit

Uw situatie is uniek zowel in de ruimte die u ter beschikking heeft, de apparatuur wat u heeft staan en de apparatuur wat (wellicht in de toekomst) vervangen moet worden EN uw voorkeur aan soort apparatuur waar u graag mee werkt. Vertel ons uw unieke situatie en voorkeuren en wij inspireren u met verrassend effectieve routing mogelijkheden

 

Spectaculaire beursacties

Tijdens de Equipment Vakdagen kunt u profiteren van superscherpe beursacties. Een zeer betrouwbare VLT remmentestbank is tijdens de Equipment Vakdagen zeer scherp geprijsd (€6.995,-). Daarnaast gelden speciale beursprijzen op diverse soorten hefbruggen en APK apparatuur. 

 

Aanbiedingen Vakdagen

Bekijk hier de volledige flyer!


Geniet van de verzorgde catering

Komt u rechtstreeks uit werk en heeft u geen tijd gehad om te eten? Geen probleem. Geef in uw aanmelding aan dat u mee eet, en wij houden er rekening mee.


Wilt u zeker zijn van een gereserveerde afspraak bij één van onze werkplaats experts?